Θα υπάρχει αντάπτορας "Lightning to Headphone Jack (3.5mm)" μέσα στη νέα συσκευασία του νέου iPhone 7 και του νέου iPhone 7 Plus;

Θα υπάρχει αντάπτορας "Lightning to Headphone Jack (3.5mm)" μέσα στη νέα συσκευασία του νέου iPhone 7 και του νέου iPhone 7 Plus;

Τις τελευταίες ώρες υπήρξε μία διαρροή που επιβεβαιώνει την ύπαρξη αντάπτορα "Lightning to Headphone Jack (3.5mm)" μέσα στη συσκευασία του νέου iPhone 7 και του νέου iPhone 7 Plus. Νέα φωτογραφία, που φέρεται να ανήκει σε φυλλάδιο τεχνικών χαρακτηριστικών του iPhone 7 Plus, "επιβεβαιώνει" τόσο την ύπαρξη αντάπτορα Lightning to Headphone Jack (3.5mm) μέσα στη συσκευασία της συσκευής όσο και την νέα χωρητικότητα των 256GB για τα νέα iPhones.

256GB iPhone 7 Plus Leak Tech Specs Include in the Box

Εφόσον λοιπόν επιβεβαιωθεί η αυθεντικότητα της διαρροής, τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus θα παρέχουν στους χρήστες τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τα 3.5mm ακουστικά τους χωρίς να αναγκαστούν να προβούν στην αγορά επιπλέον αντάπτορα "Lightning to Headphone Jack" μιας και αυτός θα εμπεριέχεται στη συσκευασία της συσκευής. Όπως είναι αναμενόμενο στη συσκευασία θα περιέχονται και τα νέα lightning earpods, ωστόσο οι χρήστες που έχουν επενδύσει σεβαστά ποσά στην αγορά "κλασικών ακουστικών 3.5mm" θα μπορέσουν να τα χρησιμοποιήσουν άμεσα και χωρίς επιπλέον έξοδα.

Η διαρροή έρχεται λίγες ώρες μετά από την πληροφορία για τις τιμές πώλησης του iPhone 7 και του iPhone 7 Plus. Όσο πλησιάζουμε προς την 7η Σεπτεμβρίου του 2016, ημερομηνία του event της επίσημης παρουσίασης του iPhone 7 και του iPhone 7 Plus οι διαρροές ολοένα και θα αυξάνονται.

Οπλιστείτε με υπομονή περιμένετε σύντομα νέες αποκαλύψεις από την ομάδα του iPhoner.gr. Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας και διαβάστε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά που αναμένεται να διαθέτει το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus.