Τι να περιμένουμε από το Apple Watch 2;

Τι να περιμένουμε από το Apple Watch 2;

Η Apple αυτή την εβδομάδα απέστειλε προσκλήσεις για την ειδική εκδήλωση Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου στο Bill Graham Civic Center στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια. Εκτός από το πολυαναμενόμενο iPhone 7, η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει το δεύτερης γενιάς Apple Watch 2. Το επόμενης γενιάς Apple Watch 2, προβλέπεται να είναι μια μικρή αναβάθμιση πάνω στο υπάρχον μοντέλο, το οποίο κυριάρχησε στην αγορά την άνοιξη του 2015. Τι περιμένουμε να δούμε λοιπόν στο νέο Apple Watch 2 της Apple; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τις φήμες που μας επιφυλάσει η Apple για μας την επόμενη εβδομάδα.

Η δεύτερη γενιά ρολογιών της Apple αναμένεται να φέρει αρκετές και σημαντικές βελτιώσεις. Σύμφωνα με τον αναλυτή της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, το κύριο χαρακτηριστικό του Apple Watch 2 πιθανότατα θα είναι το ενσωματωμένο GPS που προσφέρει ακόμα καλύτερη παρακολούθηση γυμναστικής και πλοήγησης. Άλλες βελτιώσεις μπορεί να περιλαμβάνουν ένα πιο γρήγορο επεξεργαστή για βελτιωμένη απόκριση, καλύτερη στεγάνωση έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες, ενδεχομένως, να μπορούν να φορέσουν το ρολόι, ενώ κολυμπούν ή ενώ κάνουν ντους καθώς επίσης και ένα βαρόμετρο. Μια άλλη σημαντική αλλαγή στο Apple Watch 2 είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας, η οποία θα μπορούσε να ενισχυθεί κατά επιπλέον 35 τοις εκατό λόγω της συμπερίληψης μίας Μπαταρίας 334mAh.

Η Apple, επίσης, μπορεί να αντικαταστήσει το Gorilla Glass του Apple Watch με μία νέα οθόνη που είναι ελαφρύτερη, λεπτότερη και ανθεκτικότερη στις γρατσουνιές.Η νέα αυτή οθόνη θα ελαφρύνει το βάρος της συσκευής και θα δώσει στην Apple επιπλέον χώρο για να χωρέσει η νέα μπαταρία. Από την πλευρά του σχεδιασμού, φήμες δείχνουν ότι το νέο Apple Watch 2 θα κρατήσει τα ίδια μεγέθη οθόνης και όψης με το Apple Watch 1. 

Όλα τα παραπάνω αναμένεται να τα δούμε στο event της 7ης Σεπτεμβρίου. Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για όλες τις νέες εξελίξεις!