Τί εκπλήξεις μας επιφυλάσει η Apple στο event της 23ης Οκτωβρίου?

Μια εβδομάδα έμεινε για το event της Apple, όπου η εταιρεία θα παρουσίασει το πολυαναμενόμενο iPad mini. Μήπως όμως η Apple μας επιφυλάσει και άλλες εκπλήξεις?
Σύμφωνα με άρθρο του Mark Gurman στην ιστοσελίδα 9to5mac, στο event της 23ης Οκτωβρίου, εκτός από το iPad mini, η Apple θα παρουσιάσει και μια νέα έκδοση του MacBook Pro. Κατά τον Gurman, το νέο laptop θα έχει οθόνη 13 ιντσών και τεχνολογία Retina. Επιπλέον, η νέα συσκευή αναμένεται να χρησιμοποιεί ταχύτερους επεξεργαστές από τους προγόνους της, ενώ θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις, με διαφορές μόνο στην ταχύτητα του επεξεργαστή και την χωρητικότητα των δίσκων τους.
Δεν τελειώσαμε ακόμα όμως από ότι φαίνεται με τις εκπλήξεις της Apple. Σε σημερινό άρθρο του Mark Gurman στην ιστοσελίδα 9to5mac, αναφέρει επίσης πως εκτός από το iPad mini και το νέο MacBook Pro, η εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει στο event της και μια νέα έκδοση Mac mini, σε δύο εκδοχές, με διαφορές πάλι στην ταχύτητα του επεξεργαστή και την χωρητικότητα, όπως επίσης και μια τρίτη έκδοση που θα τρέχει OS X Server.
Φήμες ή όχι! Σε μια εβδομάδα θα μάθουμε!