Το CandyBar είναι διαθέσιμο δωρεάν εξαιτίας του Mountain Lion

Το CandyBar είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα για να παραμετροποιήσετε τον Mac σας όπως εσείς θέλετε αλλάζοντας τα εικονίδια του και πολλά άλλα. Από την προηγούμενη βδομάδα οι Developers και η εταιρεία του αποφάσισαν να το διαθέσουν προς όλους δωρεάν μιας και οι αλλαγές που έφερε το Mountain Lion στον πηγαίο κώδικα του συστήματος του λειτουργικού δεν επιτρέπει πλέον στο πρόγραμμα να λειτουργήσει όπως παλαιά.
Παρόλο λοιπόν που δεν μπορείτε για παράδειγμα να αλλάξετε πολλά από τα εσωτερικά εικονίδια του Mountain Lion, πλέον με το CandyBar οι developers του υποσχέθηκαν πως θα συνεχίσουν τις αναβαθμίσεις και την υποστήριξη του προγράμματος απλά επειδή αυτό δεν έχει την λειτουργικότητα που είχε παλαιότερα, θα είναι δωρεάν.
“In Mountain Lion, Apple changed how the Dock is rendered, so it’s no longer possible to customize the Dock’s look. (You can still customize the indicator lights!) Also, CandyBar still can’t change the internal icons of Mac App Store apps, due to code signing.
That said, being CandyBar fans, we’ll strive to keep CandyBar up-to-date with minor 10.8 releases, so you can keep using it for the foreseeable future! But, if something major changes, on the level of the Dock changes in 10.8, we can’t guarantee compatibility.”