Δείτε στην συσκευή σας τα μηνύματα κονσόλας με το Debug Assist

Το Debug Assist είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη εφαρμογή, δημιούργημα Ελλήνων Developers, η οποία απευθύνεται σε όλους τους Developers, σε αυτούς που έχουν αναθέσει την ανάπτυξη της εφαρμογής τους σε τρίτους, σε όλους όσους επιθυμούν να βλέπουν τα μηνύματα κονσόλας που εμφανίζουν οι εφαρμογές και στον κάθε χρήστη που θέλει να γνωρίζει τυχόν λάθη που μπορεί να υπάρχουν στις εφαρμογές που χρησιμοποιεί.
Το Debug Assist καταγράφει τα μηνύματα που εμφανίζονται από τη συνάρτηση NSLog και καταγράφει τα Crash Reports για όλες τις εφαρμογές που τρέχουν σε iOS συσκευές. Με την χρήση της εφαρμογής μας δίνεται η δυνατότητα για καταγραφή των μηνυμάτων και προβολή τους χωρίς να χρειάζεται σύνδεση της iOS συσκευής με iMac και MackBook.
Ο έλεγχος αυτών των μηνυμάτων επιτρέπει στον χρήστη να ανιχνεύσει πιθανά λογικά λάθη αλλά και να ελέγχει τις λειτουργίες μιας εφαρμογής γενικότερα. Τέλος, με την χρήση του κλειδώματος μιας εφαρμογής μέσω του Debug Assist, δίνεται η δυνατότητα καταγραφής ενός σύντομου ιστορικού μηνυμάτων.
Η εφαρμογή Debug Assist είναι διαθέσιμη στο App Store στην τιμή των 0,79€.