Απευθείας δημοσίευση ενός Instagram Post μέσα από την εφαρμογή των Φωτογραφιών (Photos App)

Απευθείας δημοσίευση ενός Instagram Post μέσα από την εφαρμογή των Φωτογραφιών (Photos App)

Ήρθε η ώρα που οι χρήστες iPhone, iPad και iPod θα μπορούν να δημοσιεύουν στο Instagram απευθείας φωτογραφίες μέσα από την εφαρμογή των Φωτογραφιών (Photos App) αλλά και από άλλες εφαρμογές του iOS χωρίς να χρειάζεται να ξεκινήσει πρώτα η εφαρμογή του Instagram.

Η έκδοση Instagram 8.2 περιλαμβάνει μια επέκταση για το iOS που σας επιτρέπει να μοιράζεστε και φωτογραφίες και βίντεο από την εφαρμογή των Φωτογραφιών (Photos App)  αλλά και από άλλες εφαρμογές του iOS απευθείας στο Instagram. Το νέο αυτό χαρακτηριστικό της εφαρμογής του Instagram σας επιτρέπει επίσης να γράψετε μια λεζάντα που θα συνοδεύει τη φωτογραφία ή το βίντεο σας, αλλά για τα φίλτρα και τις άλλες λειτουργίες επεξεργασίας θα εξακολουθεί να απαιτείται η έναρξη της πλήρους εφαρμογής του Instagram.

Για να ενεργοποιήσετε τη νέα επέκταση του sharing του Instagram, θα χρειαστεί να γίνει ενημέρωση στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής και στη συνέχεια να γίνει επανεκκίνηση της εφαρμογής που θα χρησιμοποιήσει το sharing, όπως π.χ. η εφαρμογή των Φωτογραφιών (Photos App).