PowerShell: ο Game Controller της Logitech για iOS 7

PowerShell: ο Game Controller της Logitech για iOS 7

Ακόμη δεν έκανε την εμφάνισή του καλά καλά ο MOGA Ace Power Game Controller και η πολύ γνωστή και ποιοτική εταιρία Logitech ανακοίνωσε τον δικό της Game Controller για iOS 7 που ακούει στο όνομα PowerShell.

Όπως και στον MOGA Game Controller, έτσι και ο PowerShell της Logitech διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία 1500mAh η οποία προσφέρει επιπλέον αυτονομία στη μπαταρία του iPhone φορτίζοντάς την. ΜΕ μία πρώτη ματιά, ο PowerShell μοιάζει στα κλασσικά game controllers των παιχνιδομηχανών. Φέρει τον κλασικό "σταυρό" για πλοήγηση, 4 κουμπιά επιλογών "Α", "Χ", "Υ", "Β", και 2 κουμπιά στο πλαϊνό τμήμα, τα γνωστά "L" και "R".

Ο σχεδιασμός του PowerShell είναι λεπτός γεγονός που του προσδίδει απόλυτη φορητότητα. Όπως φαίνεται και στις εικόνες που ακολουθούν, το πάχος του δεν ξεπερνά κατά πολύ αυτό του iPhone. Το βάρος του φτάνει τα 120g και οι διαστάσεις του είναι 200mm X 63mm X 21mm.

Ο νέος PowerShell Game Controller της Logitech είναι συμβατός με τις συσκευές iPhone 5, iPhone 5s και iPod touch 5ης γενιάς που τρέχουν λειτουργικό σύστημα iOS 7. Ήδη κυκλοφόρησε στο Online Apple Store, ενώ αναμένεται να διατεθεί στα ράφια των καταστημάτων από Δεκέμβρη.

Στο Logitech Blog μπορείτε να δείτε τα παιχνίδια που είναι συμβατά με τον PowerShell Game Controller.

 

 

 

Πηγή