F1 2013: Τα Mac υποδέχονται τη Formula 1 racing το Δεκέμβρη (βίντεο)

F1 2013: Τα Mac υποδέχονται τη Formula 1 racing το Δεκέμβρη (βίντεο)

Μία νέα έκδοση του πολύ γνωστού παιχνιδιού Formula 1 πρόκειται να κυκλοφορήσει για τα Mac το Δεκέμβρη του τρέχοντος έτους. Μπορεί να έκανε την εμφάνισή του αρχικά σε παιχνιδομηχανές και Windows, αλλά μέσα στον επόμενο μήνα οι fans θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το καταπληκτικό αυτό παιχνίδι στα αγαπημένα τους Mac.

Το F1 2013 για Mac έρχεται πλήρως εμπλουτισμένο με όλων των επιπέδων τις ομάδες και τα μονοθέσια και με 22 οδηγούς. Αν θέλεις να τρέξεις στις δεκαεννιά πίστες και τα Grands Prix του 2013, θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις τους 200+ ίππους του μονοθεσίου που θα πιλοτάρεις. 

Το εν λόγω παιχνίδι διαθέτει Career mode 5 σεζόν και Co-Op Championship mode για να μπορείς να παίξεις με άλλον παίχτη. Εάν τώρα θες να ξαναζήσεις παλιές και ένδοξες στιγμές με μονοθέσια και οδηγούς που έχουν αφήσει της δική τους ιστορία όπως  η ιστορικές ομάδες της Ferrari και της Williams και οδηγοί όπως ο Michael Schumacher και ο Damon Hill, δεν έχεις παρά να αποκτήσεις την premium έκδοση F1 2013 Classics Edition με την οποία θα έχεις στη διάθεσή σου επιπλέον 6 μονοθέσια των ιστορικών αυτών ομάδων.

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί.