Ξεκίνησε η ανάπτυξη του iPhone 6;

Δεν υπήρχε αμφιβολία πως η Apple, έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη και εξέλιξη της νέας συσκευής της καθώς και της νέας έκδοσης του λειτουργικού της.

Άλλωστε, για να μπορέσει κανείς να ανταγωνιστεί και να ξεχωρίσει στην απαιτητική αγορά των smartphones, θα πρέπει να μπορεί να ακολουθεί τις απαιτήσεις της εποχής.

Ένας προγραμματιστής του iOS, παρατηρήθηκε να στέλνει «αιτήσεις» από μία διεύθυνση IP, μέσα από μία συσκευή που ονομαζόταν iPhone 6.1 με λειτουργικό iOS 7.

Την αποκάλυψη έκανε το TheNextWeb, με το τεχνολογικό site να υποστηρίζει πως πρόκειται για απόδειξη της ύπαρξης του νέου smartphone και φυσικά του νέου λειτουργικού συστήματος της εταιρείας.

Μέτα τις δηλώσεις των υπευθύνων της Apple, ότι θα αυξηθεί η μυστικότητα κατά τη διάρκεια ανάπτυξης των συσκευών της, υπάρχει μία πιθανότητα η συγκεκριμένη διαρροή να είναι ένα τέχνασμα της εταιρείας ή απλά μπορεί κάποιος να «πείραξε» τα στοιχεία της διεύθυνσης IP.

Βέβαια είναι εξίσου πιθανό, η Apple να δοκιμάζει ήδη την επόμενη συσκευή της, που σύμφωνα με τις μέχρι τώρα προβλέψεις θα κυκλοφορήσει στα μέσα του 2013.