Το νέο iPhone. iPhone 6 ή iPhone 5S;

Νέο iPhone - iPhone 5S ή iPhone 6

Το νέο iPhone (με ονομασία iPhone 6 ή iPhone 5S) είναι αυτό που περιμένουν όλοι εναγωνιωδώς από την Apple. Φήμες έχουν κυκλοφορήσει για την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου iPhone και πολλοί περιμένουν να ανακοινωθεί από την Apple στο ετήσιο συνέδριο της εταιρείς WWDC.

Νέες φήμες και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αυτή τη φορά από την Ιαπωνία αναφέρουν ότι το επόμενο μοντέλο iPhone, με ονομασία iPhone 5S και όχι iPhone 6 θα ανακοινωθεί στις 20 Ιουνίου με την διάθεσή του να δρομολογείται για τον Ιούλιο. Οι ίδιες πληροφορίες συγκλίνουν με παλαιότερες φήμες που θέλουν το iPhone 5S να είναι μια απλή αναβάθμιση του τωρινού μοντέλου και όχι κάτι που θα ταράξει τα νερά και θα αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε.

Φωτογραφίες από φερόμενα ως ηλεκτρονικά μέρη του επόμενου iPhone 5S έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο μέσα από ιστοσελίδα ιαπωνικής εταιρείας. Μέσα από αυτές διακρίνουμε επανασχεδιασμένα μέρη (και σύγκριση με το τωρινό μοντέλο iPhone 5) που συνηγορούν στο ότι η Apple αναμένεται να προσφέρει μια σημαντική αναβάθμιση στην κάμερα του επόμενου iPhone που ακούγεται ότι θα είναι μία κάμερα 12 Megapixel.

iPhone 5 Motherboard 01

iPhone 5 Motherboard 02