Η beta έκδοση του iOS 6 δεν μπορεί να υποστηρίξει περισσότερες από 500 εφαρμογές

Η beta έκδοση του iOS 6 δεν μπορεί να υποστηρίξει περισσότερες από 500 εφαρμογές
Σύμφωνα με μια αμερικανική εταιρεία συμβούλων, την Mid Atlantic Consulting, οι beta εκδόσεις του iOS 6 δεν μπορούν να υποστηρίξουν περισσότερες από 500 εγκατεστημένες εφαρμογές.
Η Mid Atlantic Consulting αναφέρει ότι αν καποιος εγκατάστασει περισσότερες από 500 εφαρμογές, σε οποιαδήποτε iOS 6 beta έκδοση, τότε η συσκευή θα γίνει ασυνήθιστα αργή κατά την επανεκκίνηση και θα εμφανίσει αρκετά προβλήματα. Αν καποιος χρήστης εγκαταστήσει 1.000 εφαρμογές τότε η συσκευή δεν θα ανοίγει καθόλου και θα αναγκαστεί να κάνει restore.
Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη εταιρεία, η Apple γνώριζε το πρόβλημα αλλά δεν είχε προβεί σε καμία ενέργεια για να το επιλύσει, μέχρι που η Mid Atlantic την έπεισε ότι υπάρχουν χρήστες που χρειάζονται παραπάνω από 500 εφαρμογές, και έτσι η Apple δεσμεύθηκε να λύσει το πρόβλημα σε κάποια επόμενη iOS 6 beta έκδοση.
Παράθεση από τη σχετική αναφορά της Mid Atlantic Consulting:
«At first, Apple’s stand was who needs that many apps. After many discussions, we were able to convince them that if they expect the iphone to replace your phone, your pocket gaming system, your smart-home remotes, your TV remotes, you day-timer, etc. then they have to allow almost unlimited apps.»