PDF Pro 2: νέα βελτιωμένη εφαρμογή για PDF αρχεία

PDF Pro 2: νέα βελτιωμένη εφαρμογή για PDF αρχεία

Τα PDF αποτελούν μία πολύ συνηθισμένη μορφή αρχείων που καλείται να διαχειριστεί ο καθένας μας επί καθημερινής βάσεων πολλές φορές. Πολλές είναι οι εφαρμογές που έχουν κάνει την εμφάνισή τους προκειμένου να μπορούμε να διαχειριζόμαστε αυτά τα αρχεία αλλά πολλές είναι και οι ελλείψεις που έχουν.

Μία νέα βελτιωμένη έκδοση εφαρμογής αποτελεί το PDF Pro 2. Η συγκεκριμένη εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να διαβάζετε, επεξεργάζεστε και να προσθέτετε σχόλια στα PDF αρχεία σας, εύκολα και γρήγορα, μέσα από το iPhone και το iPad σας. Πέραν των κλασικών όπως η πρόσθεση σχολίων και η υπογράμμιση κειμένου, μπορείτε να τοποθετήσετε σχήματα, να ζωγραφίσετε με το δάχτυλό σας και να προσθέσετε φωνητικές εγγραφές και σχόλια υπό μορφή εικόνων.

Ένα πολύ δυνατό σημείο της εφαρμογής PDF Pro 2 είναι το γεγονός πως μπορείτε να ανοίγετε παραπάνω από ένα PDF αρχεία τα οποία και να επεξεργάζεστε χωρίς να χάνετε ότι αλλαγές ή προσθήκες έχετε κάνει όταν μεταβαίνετε από το ένα αρχείο στο άλλο. Τα PDF αρχεία μπορείτε να τα εισάγετε στην εφαρμογή από πολλές πηγές όπως iTunes, Google Drive, Dropbox ή απευθείας κατεβάζοντάς το από ένα web site.

Το κόστος της εφαρμογής αυτή τη στιγμή και για μία εβδομάδα περίπου θα ανέρχεται στα $3.99. Μετά το πέρας της εβδομάδος, η τιμή του θα είναι $7.99. Την εφαρμογή PDF Pro 2 μπορείτε να την κατεβάσετε από τα iTunes.