Μεγάλος Διαγωνισμός iPhoner.gr με δώρο ένα Moshi Moshi Pop Phone Retro Handset

Μεγάλος Διαγωνισμός iPhoner.gr με δώρο ένα Moshi Moshi Pop Phone

Το iPhoner.gr είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του διαγωνισμού μας με δώρο ένα Moshi Moshi Pop Phone Retro Handset συμβατό με όλα τα iPhones (iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G) και όλα τα iPads (iPad με Retina οθόνη, iPad 2 και iPad 1).

Εσείς λάβατε μέρος...;

Αν όχι ακολουθήστε τις οδηγίες ώστε να συμμετέχετε στην κλήρωση για ένα Moshi Moshi Pop Phone Retro Handset σε όποιο χρώμα επιθυμείτε ( μαύρο, μωβ, μπλε, γαλάζιο, πράσινο, κίτρινο, κόκκινο, ασημί, χρυσαφί, πορτοκαλί, ροζ).

Μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό με τους παρακάτω τρόπους:

Συμμετοχή μέσω Facebook:

Επισκεφτείτε τη σελίδα του iPhoner.gr στο Facebook κάντε like στη σελίδα μας και στο παρόν άρθρο. Έπειτα διαδώστε το παρόν άρθρο μας με κοινοποίηση και τέλος καταχωρήστε ένα σχόλιο με το χρώμα του Moshi Moshi Pop Phone Retro Handset που επιθυμείτε!

Συμμετοχή μέσω Twitter:

Κάντε Follow το iPhoner.gr στο twitter και στη συνέχεια δημοσιεύστε το παρακάτω tweet:

Μεγάλος Διαγωνισμός από το @iphonergr Κέρδισε ένα Moshi Moshi Pop Phone Retro Handset http://www.iphoner.gr

Συμμετοχή μέσω του επίσημου iPhone App του iPhoner.gr:

Κατεβάστε και εγκαταστήστε στο iPhone σας ή στο iPad σας το επίσημο iPhone App του iPhoner.gr από το παρακάτω link: https://itunes.apple.com/gr/app/iphoner/id566966046

Έπειτα επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει μέσα στην εφαρμογή μας για το χρώμα του Moshi Moshi Pop Phone Retro Handset που επιθυμείτε!

Καταληκτική Ημερομηνία Συμμετοχής είναι η επόμενη Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 στις 23:59!

UPDATE : ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ IPHONE APP ΤΟΥ IPHONER.GR


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ!