Η θήκη All-in-One DiffCase

Η θήκη All-in-One DiffCase

Εάν έχετε βαρεθεί όλες αυτές τις συνηθισμένες θήκες του εμπορίου που περιορίζουν τη λειτουργία στο να προστατεύουν “απλώς” τη συσκευή σας, τότε θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στη νέα πρόταση της Diff, η οποία λειτουργεί ως ‘ελβετικός σουγιάς’ προσφέροντας ένα εύρος επιλογών.

Συγκεκριμένα, αυτό που ξεχωρίζει είναι το προστατευτικό καπάκι που λειτουργεί ως κάλυμμα από τον ήλιο για να βλέπετε καλύτερα την οθόνη αλλά την προστατεύει κιόλας και από τα αδιάκριτα μάτια. Λειτουργεί, ταυτόχρονα, και ως kickstand για να τοποθετείτε το iPhone σε portrait ή landscape.

Επίσης, η θήκη περιέχει στο κάτω αριστερό μέρος δύο υποδοχές για να τοποθετήσετε ένα τρίποδο, έτσι ώστε να τραβάτε βίντεο ή φωτογραφίες πιο σταθερά και επειδή “αγκαλιάζει” ολόκληρο το iPhone δεν έχετε να ανησυχείτε για την προστασία της συσκευής.

Τέλος, η θήκη έχει εργονομικό σχεδιασμό για να νιώθει άνετα στο χέρι μας ενώ κάτω από το καπάκι χωράει να τοποθετήσετε μια πιστωτική κάρτα ή την ταυτότητα.

Το DiffCase βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο παραγωγής και μπορείτε να το προ-παραγγείλετε τώρα στην τιμή των $30 σε πέντε χρώματα.