Ο Furby της Hasbro επιστρέφει σε high tech έκδοση και συμβατός με iOS!

Θυμάστε τον Furby, το γούνινο ρομποτάκι? Ο Furby, το παιχνίδι που έκανε θραύση στα τέλη της δεκαετίας του ‘90, επιστρέφει ανανεωμένος. Ο πρώτος Furby κυκλοφόρησε από τη Hasbro το 1998 και έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια της τελευταίας εικοσαετίας. Δεκατέσσεραχρόνια αργότερα, ο Furby επιστρέφει σε μια πιο high tech έκδοση. Η Hasbro, δημιούργησε ξανά το γούνινο ρομποτάκι προσαρμόζοντας το στην ψηφιακή εποχή, με νέους αισθητήρες και εφαρμογές για smartphones.
Ο νέος Furby δεν θα κάνει παρέα μόνο με άλλα Furbys αλλά και θα αλληλεπιδρά με συσκευές iOS, όπως το iPad και το iPhone. Με την εφαρμογή που υπάρχει για το iOS, θα μπορείτε να στέλνετε διάφορα αντικείμενα στον Furby με τα οποία θα αλληλεπιδρά. Σύμφωνα με το Mashable θα κυκλοφορήσουν εφαρμογές με μεταφράσεις στο Apple Store προκειμένου να επικοινωνεί ο χρήστης με το γούνινο ρομποτάκι.
Ο νέος Furby θα έχει μπλε γούνα, το σώμα του θα είναι πολύ πιο δραστήριο και θα έχει τη δυνατότητα να κουνάει τα αυτιά του και να χορεύει. Επίσης, η Hasbro αντικατέστησε τα πλαστικά μάτια του Furby με 2 οθόνες LCD, δίνοντας του τη δυνατότητα να εκφράζει περισσότερα συναισθήματα.
Ο νέος Furby θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά την περίοδο των γιορτών και η τιμή του θα ανέρχεται στα 50€.