Olloclip 4-in-1 σε νέους χρωματισμούς απόλυτα ταιριαστούς με το iPhone 5s

Olloclip 4-in-1 σε νέους χρωματισμούς απόλυτα ταιριαστούς με το iPhone 5s

Σε προηγούμενο άρθρο μας με τίτλο "Olloclip 4-in-1: πρωτοποριακό σύστημα φακών για το iPhone 5 και το iPhone 5s (φωτογραφίες & βίντεο)" είχαμε παρουσιάσει μία λεπτομερή περιγραφή του νέου συστήματος φωτογραφικών φακών της Olloclip, το Olloclip 4-in-1 για τα iPhone 5 και iPhone 5s. 

Οι αρχικοί χρωματισμοί με τους οποίους έκανε την εμφάνισή του το Olloclip 4-in-1 ήταν ασημί φακός με λευκό κλιπ, κόκκινος φακός με μαύρο κλιπ και μαύρος φακός με μαύρο κλιπ. Σε μία προσπάθεια να συμβαδίσει απόλυτα με τους χρωματισμούς τους iPhone 5s, η Olloclip προχώρησε στην παραγωγή δύο νέων χρωματικών συνδυασμών για το Olloclip 4-in-1. Ο λόγος για το space γκρι φακό με μαύρο κλιπ και το χρυσό φακό με λευκό κλιπ. Οι δύο νέοι χρωματισμοί ταιριάζουν απόλυτα στους αντίστοιχους χρωματικούς συνδυασμούς του iPhone 5s κι έτσι μπορούν να καλύψουν κάθε επιθυμία και αρέσκεια.

Η τιμή του Olloclip 4-in-1 ανέρχεται στα $69.99 και για την ώρα, οι δύο νέοι χρωματισμοί είναι διαθέσιμοι μόνο για προπαραγγελία. Στα μέσα του μήνα που διανύουμε αναμένεται η επίσημη κυκλοφορία τους στις αγορές.

Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν και απεικονίζουν όλους τους χρωματικούς συνδυασμούς του νέου συστήματος φωτογραφικών φακών Olloclip 4-in-1 για iPhone.