Η εφαρμογή Google Play Music τώρα και στο iOS

Η εφαρμογή Google Play Music τώρα και στο iOS

Εδώ και καιρό αρκετοί θα περίμεναν την εφαρμογή της Google να κυκλοφορήσει και για το iOS.

Ο λόγος για το Google Play Music το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο για το iOS και έρχεται με δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο μήνα. Έπειτα η συνδρομή ανέρχεται στα $9.99 το μήνα και προσφέρει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες και δυνατότητες της εφαρμογής. Μερικές εξ' αυτών είναι η πρόσβαση σε πάνω από 20 εκατομμύρια τραγούδια, η δυνατότητα ανεβάσματος μέχρι και 20.000 τραγουδιών, η δημιουργία playlist και το κατέβασμα οποιουδήποτε τραγουδιού βρίσκεται στον κατάλογο της Google και σε οποιαδήποτε συσκευή.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα το οποίο τονίζει και ο εκπρόσωπος της εφαρμογής Google Play Music, ο Brandon Bilinski, κρύβεται στην καρτέλα αναζήτησης της εφαρμογής. Πίσω από αυτή τρέχει τόσο ο αλγόριθμος προτεινόμενων τραγουδιών όσο και η δυνατότητα να δει κανείς τα playlists άλλων ανθρώπων. Έτσι η γνωριμία με πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής είναι πολύ πιο εύκολη.

Με τη μηνιαία συνδρομή προσφέρεται επίσης πρόσβαση σε μία τεράστια ποικιλία ραδιοσταθμών όπου βάσει του ιστορικού ακρόασης, εμφανίζονται και οι αντίστοιχοι σταθμοί ως προτεινόμενοι.