MOGA Ace Power: ο πρώτος Game Controller για iOS 7 και iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPod touch 5ης γενιάς

MOGA Ace Power: ο πρώτος Game Controller για iOS 7 και iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPod touch 5ης γενιάς

Ο πρώτος Game Controller για iOS 7 είναι γεγονός.

Η MOGA κυκλοφόρησε τον πρώτο Game Controller που κούει στο όνομα "MOGA Ace Power" και ο οποίος είναι συμβατός με το iOS 7 και τις συσκευές iPhone 5, iPhone 5c και iPhone 5s, καθώς και για το 5ης γενιάς iPod touch. Μία νέα εμπειρία περιμένει τους λάτρεις των παιχνιδιών και κατόχους αυτών των συσκευών που επιθυμούν να διασκεδάζουν παίζοντας παιχνίδια όπου κι αν βρίσκονται. Ο νέος πανίσχυρος επεξεργαστής A7 64bit της Apple που ήρθε με το iPhone 5s σε συνδυασμό με τον Game Controller προσδίδουν άλλη δυναμική στα παιχνίδια που κυκλοφορούν για iOS 7.

O "MOGA Ace Power" εμφανισιακά δεν απέχει πολύ από τους Game Controllers που έχουμε συνηθίσει σε άλλες παιχνιδομηχανές γεγονός που τον καθιστά πολύ οικείο στη χρήση. Διαθέτει τον κλασικό "σταυρό", τα κουμπιά "A", "X", "Y", "B" με τους ανάλογους χρωματισμούς, δύο joysticks, κουμπί pause, φωτεινή ένδειξη κατάστασης μπαταρίας και κουμπί κλειδώματος στην iOS συσκευή. Ένα ακόμη δυνατό σημείο του νέου Game Controller της MOGA είναι πως όσο είναι συνδεδεμένο σε αυτόν το iPhone φορτίζει και η μπαταρία του.

Παρακολουθήστε το βίντεο που παρουσιάζει το νέο Game Controller "MOGA Ace Power" και δείτε τη νέα εμπειρία παιχνιδιών που σας περιμένει.

 

 

Πηγή